Dajla's Offline XXX Chat
Dajla's Avatar Pic
Offline
Was online 9 days ago
337.5k
Goal: 2938 tk naked
2%

Welcome 🤗 ❤️

King of the room:Tip 500 tk in total!
Public
Private
Join Fan Club
Golden Heart

My Private Shows

from 90 tk/min
11 ratings
4

I Do in Private Shows

Squirt, Erotic Dance, Topless, Striptease, Fingering, Tittyfuck, Doggy Style, Anal, Sex Toys, Deepthroat, Smoking, Dildo or Vibrator, Twerk, Anal Toys, Spanking, Swallow, Cowgirl, Handjob, Office, Masturbation, Dirty Talk, Nipple Toys, Oil Show, Gangbang, Creampie, Flashing, Blowjob
Users’ Reviews
No reviews yet. Be the first — start a Private!
Hey guys! If you wanna have fun in any way welcome to my room ;) I like to laugh and have nice conversation. You wont regret hahah ;)
About me
Üdv mindenkinek !!! A nevem Dajla I m Magyarországról, egy gyönyörű ország, amely tele van történelemmel és nagyon szép helyekkel, amit meglátogathat. Szeretek magamra gondolni, hogy jó hallgató, szeretem az emberekkel beszélgetni és kommunikálni. Én is élvezem a fotózást, és minden alkalommal nagyon szórakoztató vagyok. A barátaim azt mondják, hogy jó táncos vagyok, de ki tudja: DI szeretik az edzőtermet és edzést, mert egészséges életmódot akarok, nagy horrorfilmek rajongója, de soha nem nézem őket egyedül. Amikor egy stresszes napról szeretnék pihenni, elkezdem tisztítani a házat, és amikor befejezem, szeretnék egy jó pohár vörösbort élvezni. Én is szeretek utazni és látni a világot.
Way welcome to my room ❤️ Don't forget to see my profile, add me to your favorites! Tight hugs... ❤️

Tip Menu

pussy 200
boobs 100
ass 70
feet 30
ass fingers 300
sexy dance 89
ass spank 77
pussy fingers 270
naked 600
ass fingers 290
pussy play dildo 477
boobs sucking 400